Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

Ευχαριστήριο Φιλανθρωπικής Εκδήλωσης



ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ


Μεγάλο πλήθος κόσμου κατέκλεισε το Παγωμένο Χριστουγεννιάτικο Χωριό στο Εθνικό Στάδιο Χανίων την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου οπου τα μέλη του
Vespa Club Χανίων διοργάνωσαν Φιλανθρωπική Εκδήλωση για τον Σύλλογο Γονέων ΕΛΕΠΑΠ.

Για δύο ώρες, από τις 8 μ.μ. εως τις 10 μ.μ. το Παγοδρόμιο, το Καρουζέλ, όλα τα παιχνίδια και οι δραστηριότητες που στεγάζονται στα 1000τ.μ. του Χωριού ήταν ΔΩΡΕΑΝ με κουμπαράδες στον χώρο για όσους ήθελαν να «βοηθήσουν» τις οικογένειες με παιδιά που φροντίζονται από το ΕΛΕΠΑΠ Χανίων.

Τα μέλη του
Vespa Club Χανίων αισθάνονται την υποχρέωση να ευχαριστήσουν όλους αυτούς που στήριξαν αυτή τη προσπάθεια, και συγκεκριμένα, το «Παγωμενο Χριστουγεννιάτικο Χωριό» στο Γήπεδο Χανίων για την παραχώρηση του χώρου, τον MAX FM 100.2 & Love Radio για τη ραδιοφωνική προβολή της εκδήλωσης, και το MAX Print για τις αφίσες.

Για μια ακόμα φορά η Χανιώτικη Βεσποπαρέα με τη στήριξη των παραπάνω επαγγελματιών φυσικά, έκανε ότι μπορούσε για να βοηθήσει συνανθρώπους της πόλης της που έχουν πραγματικά ανάγκη, και θα συνεχίσει αυτό το έργο όσο θα υπάρχουν άνθρωποι που θα στηρίζουν αυτές τις ενέργειες.

Καλές Γιορτές, με ένα Ευτυχισμένο &  Ήρεμο 2013!!!





Φωτογραφικό υλικό : εδώ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου