Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

Πρόγραμμα Παγκρήτιας (και όχι μόνο!) Συνάντησης Vespa για το 2012 aπο το Χανιώτικο Κλάμπ



                                                                                                                         
Πρόγραμμα Παγκρήτιας (και όχι μόνο!) Συνάντησης Vespa για το 2012
aπο το Χανιώτικο Κλάμπ
                                                                                                                         
                                                                                                                         
Μετά από ομόφωνη απόφαση των τεσσάρων κλαμπ Βέσπας της Κρήτης, τη διοργάνωση για την 4η Παγκρήτια Συνάντηση του 2012 ανέλαβε η Χανιώτικη «παρέα». 

Με πολύ όρεξη για το ραντεβού του Σαββατοκύριακου 30 και 1 Ιουλίου τα πλάνα και τα σχέδια για το διήμερο έρχονταν και έφευγαν το ένα μετά το άλλο. Μετά από πολύ δουλειά και ψάξιμο, το πρόγραμμα «γέμισε» με κύριο μέλημα της Χανιώτικης Παρέας να περάσουν όλοι οι συμμετέχοντες αξέχαστα, να απολαύσουν την Vespa τους αλλά και οι “Εκτός Χανίων” να γνωρίσουν την πόλη μέσα από όμορφες και διασκεδαστικές διαδρομές.

Σημαντική βοήθεια παρέχει στο Χανιώτικο Κλάμπ ο Δήμος Χανίων σαν συνδιοργανωτής και φυσικά η Κρητική Ναυτιλιακή Εταιρεία ANEK LINES 
Για τη διαμονή των εκτός Χανίων συμμετεχόντων το Κλάμπ προτείνει το Τheos Village το οποίο βρίσκεται κοντά στην παραλία που θα καταλήξουμε το Σάββατο απόγευμα. Κάντε την κράτησή σας το συντομότερο, ώστε να μην εξαντληθούν τα δωμάτια προσφοράς! (η τιμή που προσέφερε ήταν 40 ευρώ το τρίκλινο)

Το πρόγραμμα όπως έχει σχεδιαστεί είναι :
Σάββατο

12:00
Παλαιό Λιμάνι Χανίων - Καφέ  «Μικρό Αρσενάλι» -map-
Συνάντηση, Εγγραφές, Ενημέρωση Συμμετεχόντων,
Παραλαβή Τσάντα Συμμετοχής “
Vespοτσαντάκι” η οποία θα περιέχει όλα τα απαραίτητα για το διήμερο.
Φωτογράφιση των μοτοσικλετών μπροστά από τον Φάρο των Χανίων
14:00
Αναχώρηση και Βόλτα μέσα από το Παλιό Λιμάνι,
Φωτογράφηση στα Σοκάκια της Παλιάς Πόλης
Ξεσηκώνουμε τους τουρίστες και τους υπενθυμίζουμε ότι «η Ελλάδα ΠΟΤΕ δεν Πεθαίνει και μπροστά με μια
VESPA Τραβά!!!»
15:00
Γεύμα στο «LA PRIMA» (ότι επιθυμεί ο καθένας)
με έκπτωση στους συμμετέχοντες 50% στο φαγητό τους
17:00
Βόλτα με Κατεύθυνση προς Tάφους Βενιζέλων – Κέρασμα Γλυκό στα «Γλυκοποιήματα»
Check In στα Ξενοδοχεία  
18:00
Μακροβούτια στην Δυτική Παραλία των Αγίων Αποστόλων (SUNSET BEACH)
Παιχνίδι και Δοκιμασίες στο Πάρκο των Αγίων Αποστόλων
Εδώ όντως θα φανεί «ποιός ξέρει από
Vespa»!!!
Μόλις πέσει ο ήλιος, θα ανάψει η ψησταριά και σουβλάκια (μόνο με 1€) θα διατίθενται σε αφθονία από τη Χανιώτικη Βεσποπαρέα…με τοπικά εδέσματα
22:00
ARIA Cafe-Bar (Νέα Χώρα, δίπλα στο Κολυμβητήριο)
Πάρτυ πάνω στο κύμα, με προσφορά 5€/ποτό, 50 €/φιάλη.
Τα έσοδα της βραδιά θα διατεθούν από την Χανιώτικη Βεσποπαρέα στην μικρή Κυρικλάκη Ραφαέλα που χρήσει άμεσης μετάβασης σε Νοσοκομείο της Ελβετίας
03:00
Διανυκτέρευση στα Ξενοδοχεία



Κυριακή

10:00
Συνάντηση-Ραντεβού για Καφέ και Πρωινό στο EVEREST (Πλατεία 1866)
(προσφορά Freddo Cappuccino + Τυρόπιτα μόνο 2,30 €) με Γλυκοκεράσματα προσφορά του καταστήματος.
Εγγραφές, Ενημέρωση Συμμετεχόντων  (για όσους δεν παρευρέθηκαν απ το Σάββατο)
Καλλιστεία Βέσπας
13:00
Αναχώρηση για Θάλασσα και παιχνίδια στην άμμο στην Κυανή Ακτή Αποκόρωνα
Παιχνίδια και διαγωνισμοί στην άμμο
14:30
Κολατσιό, αναψυκτικό και νερό, κέρασμα από το Vespa Club Χανίων
17:00
Αναχώρηση και μικρή βόλτα με κατάληξη για φαγητό στο Κέντρο «Ακρημιός» με θέα όλο τον κόλπο της Σούδας, με συνοδεία μουσικής και… βουτιών στην πισίνα!!! (10/ατομο πλήρες μενού & κρασί)
20:00
Λήξη διημέρου

Έχει γίνει μεγάλη προσπάθεια από τη Χανιώτικη Παρέα ώστε να κρατηθεί το κόστος του διημέρου για τους συμμετέχοντες όσο γίνεται χαμηλότερα. Τα καταστήματα που έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα είναι επιχειρήσεις που θα κάνουν ειδικές τιμές με εκπτώσεις στα μέλη της διοργάνωσης, και επίσης θα υπάρχουν κατά την διάρκεια του διημέρου κεράσματα και κολατσιό από το Χανιώτικο Κλάμπ ώστε να αποφευχθούν τα παραπάνω έξοδα των συμμετεχόντων.

Το κόστος συμμετοχής για το διήμερο είναι 5 ευρώ, με το οποίο ποσό θα διατεθεί στον συμμετέχοντα το «ΒεσποΤσαντάκι», (υφασμάτινο αναμνηστικό τσαντάκι) το οποίο θα περιέχει :
1)     T-Shirt με αναμνηστική στάμπα της διοργάνωσης
2)     Καπέλο με αναμνηστική στάμπα της διοργάνωσης
3)     Αναμνηστικό Μπρελόκ της 4ης Παγκρήτιας Συνάντησης
4)     Αναμνηστικό αυτοκόλλητο 4ης Παγκρήτιας Συνάντησης
5)     Αναλυτικό πρόγραμμα διημέρου και χάρτης της διαδρομής
6)     Κρεμαστό Καρτελάκι-Νούμερο Συμμετοχής (για τα Καλλιστεία και για τα διάφορα παιχνίδια που θα συμμετάσχουν το διήμερο)
7)     Μπλόκ με εκπτωτικά κουπόνια για τα καταστήματα του προγράμματος όπως επίσης και άλλων καταστημάτων που μπορεί να επιλέξει ο συμμετέχοντας
8)     Αναμνηστικό Δίπλωμα για την Συμμετοχή του στη 4η Παγκρήτια Συνάντηση Κρήτης
9)     Είδη γραφικής ύλης που θα χρειαστούν για τα παιχνίδια του διημέρου
10)   «Πάσο» για την δωρεάν χορηγία των κολατσων-αναψυκτικών-νερών κτλ και των διευκολύνσεων από το Φορτηγάκι ”VespaService
11)  Διάφορα είδη προσωπικής φροντίδας (σαμπουαν-αντιηλιακα ώστε οι Εκτός Χανίων να μην χρειάζεται να φορτώνονται τίποτα εκτός από την βεσπα/κρανος/διάθεσή τους για τρελό διήμερο!!!)

Το διήμερο Χανιώτικη Παρέα θα έχει Φορτηγάκι-“VespaService για την μεταφορά των σακιδίων των συμμετεχόντων, εργαλεία αντιμετώπισης προβλημάτων (όπως ξεφούσκωτα λάστιχα, μπουζί κτλ), των κολατσών, κρουασάν, καφέ και αναψυκτικά όπως επίσης και παγωμένα νερά θα είναι δωρεάν διαθέσιμα ώστε να μην λείψει τίποτα στους συμμετέχοντες και να μην χρειαστεί να ξοδέψουν χρήματα κατά την περιήγησή τους το διήμερο.

Κάνοντας έναν πρόχειρο υπολογισμό, μαζί με το ξενοδοχείο διαμονής το Σάββατο βράδυ θα χρειαστούν στον συμμετέχοντα περίπου 50 ευρώ… και αυτό γιατί έχουν βρεθεί καταστήματα για φαγητό οπου μας κάνουν ειδικές τιμές και όλα τα περιττά «ενδιάμεσα» έξοδα, όπως κολατσό, αναψυκτικό, νερό κτλ θα παρέχονται δωρεάν από την διοργανώτρια παρέα.
Αναλυτικότερα : Ξενοδοχείο 15 / Φαγητό Σάββατο μεσημέρι 5 / Φαγητό Σάββατο βράδυ στο beach party περίπου 3 / Κυριακή πρωί πρωινό στο Εverest 2 / Φαγητό μεσημέρι Κυριακής 10 € = 35 )

Θερμή παράκληση στους συμμετέχοντες να δηλώσουν συμμετοχή έως και την Τετάρτη 20 Ιουνίου ώστε να μπορέσουμε να έχουμε ένα υπολογισμό στις κρατήσεις στα καταστήματα που θα επισκεφθούμε όπως επίσης και για τις προμήθειες σε τρόφιμα και ποτά. Ειδικά οι Εκτός Χανίων συμμετέχοντες θα πρέπει να έχουν κάνει τις κρατήσεις τους τουλάχιστον εως 15 Ιουνίου!!! Φυσικά και το πρόγραμμα μπορεί να αλλάξει αν βρεθούν πιο συμφέρουσες και ενδιαφέρουσες ιδέες, για αυτό να ενημερώνεστε συχνά από τη σελίδα μας στο Facebook και το blog μας, και στα τηλεφωνα 6983 671828 & 6945 970386

Έχουμε βάλει τα δυνατά μας ώστε να περάσουμε ένα καταπληκτικό Σαβ/κο, στην όμορφη πόλη των Χανίων και είμαστε σίγουροι ότι θα τα καταφέρουμε αφού η παρέα μας είναι μεγάλη και κεφάτη!!!
Σας προ(σ)καλούμε λοιπόν να συμμετάσχετε και…δεν θα χάσετε!!!

Κατεβάστε από εδώ την Δήλωση Συμμετοχής (έως 15 Ιουνίου)


Γιατί…είμαστε τρελοί εμείς που ξέρουμε απο Βέσπα!!!