Τρίτη 3 Μαρτίου 2015

Mε επιτυχία τα Εγκαίνια των Νέων Γραφείων του Χανιωτικου Vespa Club



Πλήθος κόσμου ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα για τα Εγκαίνια των νέων γραφείων του Vespa Club στις Εγκαταστάσεις του Mega Place στο Βλητέ Χανίων, τη Κυριακή 1 Μαρτίου στις 12 το μεσημέρι.

Με την ευκαιρία οι φίλοι της Ιταλιδας Θεας έκοψαν και την πίτα τους, ξεκινώντας έτσι δυναμικά τον 5χρόνο λειτουργίας τους.

Ο κόσμος κεράστηκε από το πλούσιο μπουφέ προσφορά από την Εταιρεία Χιωτάκης, όπως επίσης και τα αναψυκτικά και τα ποτά ήταν χορηγία από την χανιώτικη εταιρεία ΤΕΜΕΝΙΑ, και διασκέδασε με τις μουσικές από τον Dj Μιχάλη Μανουσέλη.

Το Δ.Σ. του Χανιωτικου Κλαμπ ευχαριστεί θερμά όλο τον κόσμο που παρευρέθηκε, τη Διοίκηση του MEGA PLACE για την δωρεάν παραχώρηση του χώρου των γραφείων τους, τις «αδερφες» λέσχες «Συλλογος Κλασσικής Μοτοσικλέτας Χανίων» και το «Vespa Club Ρεθύμνου» που τίμησαν την εκδήλωσή μας με την παρουσία τους, τους επαγγελματίες της πόλης μας που συμμετείχαν με δώρα για την κλήρωση, το Κατάστημα Τογκουσίδη για την προσφορά ενός κρανους που ήταν το δώρο για τον νικητή του Φλουριού της βασιλόπιτας και φυσικά την ANEK LINES που είναι παντα αρωγός των προσπαθειών μας.

Το ραντεβού ανανεώθηκε για το τέλος Μαρτίου που θα πραγματοποιηθεί και η πρώτη εκδρομή για το 2015 και φυσικά για το καλοκαίρι με την καθιερωμένη Παγκρήτια Συνάντηση Vespa που  φετος θα πραγματοποιηθει για πρώτη φορά στην Σητεία.

Φωτογραφίες απο τον Φωτεινό Περράκη, εδώ: